Mixmoving starttaa torstaina 26.9. klo 18

Klo 18:00 PaVe-mixmoving infotilaisuus ja ryhmään ilmoittautuminen Paloheinän ulkoilumajan kahviossa.


Klo 18:30 Mixmoving-ryhmän vauhtistartti: köysiseikkailu Korkeessa!


Tule siis ensin klo 18 Paloheinän ulkoilumajan kahvioon kuulemaan ja keskustelemaan Mixmoving-ryhmän ideasta ja syksyn ohjelmasta. Tämä osuus on tarkoitettu mixmovingista kiinnostuneille nuorille sekä myös heidän huoltajilleen.

Klo 18:30: Ryhmään mukaan ilmoittautuneet (tai sitä vielä harkitsevat) nuoret lähtevät ensimmäiseen harjoitukseen, joka pidetään juhlan kunniaksi ulkoilumajan naapurissa olevassa köysiseikkailupuisto Korkeessa! Korkeen pääsymaksu sisältyy siis tähän ensimmäiseen tutustumiskertaan.

Mixmoving

– uusi tapa harrastaa

Pakilan Vedon Mixmoving-ryhmä on 12-16 vuotiaiden nuorten uusi harrasteryhmä. Ryhmän jäsenenä pääset kokeilemaan ja harrastamaan useita eri lajeja ja liikuntamuotoja ilman aiempaa lajiosaamista tai menestymispaineita. Harrastaminen on omaehtoista, mutta säännöllistä ja lajit vaihtuvat osanottajien halukkuuksien mukaan. Nuoret suunnittelevat yhdessä kauden ohjelman, ja päättävät itse mitä tehdään!

Mixmoving-ryhmän toiminta käynnistyy syyskuussa 2019, mutta voit tulla mukaan milloin vain, ympäri vuoden. Ryhmä kokoontuu torstaisin sekä suunnilleen kerran kuussa erikseen ilmoitettuina ajankohtina viikonloppuisin. 

Mixmoving-ryhmän jäseneksi pääset maksamalla ryhmän valmennusmaksun ja Pakilan Vedon jäsenmaksun. Voit tulla ensin tutustumaan ryhmän toimintaan, ja päättää sitten haluatko liittyä mukaan. Kaudella 2019-2020 Mixmoving-ryhmän valmennusmaksu on 65 euroa syksyltä (syys-joulu) ja 75 euroa keväältä (tammi-kesä). Pakilan Vedon jäsenmaksu on 55 €/vuosi.

Nuorten mixmoving-ryhmän vastuuvalmentajana on Iira Riihilahti. Eri lajien ja yksittäisten tapahtumien vastuullisina ohjaajina toimivat Pakilan Vedon ja sovittujen yhteistyökumppanien valmentajat ja ohjaajat.

Voit ilmoittautua mukaan Mixmoving-ryhmään torstain harjoitusten yhteydessä Paloheinässä tai täyttämällä yhteystietosi allaolevaan lomakkeeseen.

Ilmoittaudu mukaan Mixmoving-ryhmään

Täytä lomake, jos olet kiinnostunut kokeilemaan. Sitova ilmoittautuminen kahden osallistumiskerran jälkeen.

Lisätietoja:

Iira Riihilahti, Mixmoving-ryhmän päävastuullinen vetäjä
p. 040 557 4756
iirariihilahti@hotmail.com


Siiri Palonen, Mixmoving-ryhmän perustajajäsen ja yläkoululainen
p. 044 293 9683
siiri.alliina@gmail.com


Visa Palonen, PaVen puheenjohtaja 
p. 0500 439 657
visa.palonen@pakilanveto.onmicrosoft.com