Mixmoving

Yläkouluikäisille nuorille suunnatun Mixmoving-harrastusryhmän tarkoituksena on tutustua moniin liikuntalajeihin, joita kokeilemalla jokainen voi löytää itselleen sopivia liikuntamuotoja ja ideoita omaan harrastamiseen. 

Ohjelmassa on ollut syksyllä mm. maastopyöräily, golf, kiipeily, miekkailu, jousiammunta ja porrastreeni Paloheinänhuipulla. Kevätpuolella on hiihdetty, luisteltu, lasketeltu sekä käyty kuntosalilla ja curlinghallissa.

TULE MUKAAN HARRASTAMAAN LIIKUNTAA MEIDÄN KANSSAMME! Mixmoving-ryhmässä saat joka viikko yhden hauskan ja tehokkaan liikuntatapahtuman! Tuo mukanasi uusia ideoita ja uusia kavereita! 

Mixmoving-ryhmän jäseneksi pääset maksamalla ryhmän valmennusmaksun ja Pakilan Vedon jäsenmaksun. Voit tulla ensin tutustumaan ryhmän toimintaan, ja päättää sitten, haluatko liittyä mukaan. Syksyllä 2021 Mixmoving-ryhmän valmennusmaksu on 80 euroa  (elo-joulu) sekä 80 euroa kevätkaudella (tammi-touko). Pakilan Vedon jäsenmaksu on 55 €/vuosi.

Nuorten mixmoving-ryhmän vastuuvalmentajana on Iira Riihilahti. Eri lajien ja yksittäisten tapahtumien ohjaajina toimivat Pakilan Vedon ja sovittujen yhteistyökumppanien valmentajat ja ohjaajat.

Voit ilmoittautua mukaan Mixmoving-ryhmään harjoitusten yhteydessä tai täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.

Lisätiedot: Iira Riihilahti p. 040 557 4756, iirariihilahti@hotmail.com.

Mixmoving

– uusi tapa harrastaa

Ilmoittaudu mukaan Mixmoving-ryhmään

Täytä lomake, jos olet kiinnostunut kokeilemaan. Sitova ilmoittautuminen vasta kahden osallistumiskerran jälkeen.

Mixmoving-harrasteryhmän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.