Mixmoving

Pakilan Vedon Mixmoving-ryhmä on yläkouluikäisten nuorten harrasteryhmä. Ryhmän jäsenenä pääset kokeilemaan ja harrastamaan useita eri lajeja ja liikuntamuotoja ilman aiempaa lajiosaamista tai menestymispaineita. Harrastaminen on omaehtoista, mutta säännöllistä ja lajit vaihtuvat osanottajien halukkuuksien mukaan. Nuoret suunnittelevat yhdessä kauden ohjelman, ja päättävät itse mitä tehdään!

Mixmoving-ryhmään voit tulla mukaan milloin vain, ympäri vuoden. Ryhmä kokoontuu tavallisesti torstaisin sekä suunnilleen kerran kuussa erikseen ilmoitettuina ajankohtina viikonloppuisin. Varmista tarkempi aikataulu etukäteen (yhteystiedot alla).

Mixmoving-ryhmän jäseneksi pääset maksamalla ryhmän valmennusmaksun ja Pakilan Vedon jäsenmaksun. Voit tulla ensin tutustumaan ryhmän toimintaan, ja päättää sitten haluatko liittyä mukaan. Keväällä 2020 Mixmoving-ryhmän valmennusmaksu on  75 euroa koko keväältä (tammi-kesä) sekä 75 euroa syys-joulukuulta. Pakilan Vedon jäsenmaksu on 55 €/vuosi.

Nuorten mixmoving-ryhmän vastuuvalmentajana on Iira Riihilahti. Eri lajien ja yksittäisten tapahtumien vastuullisina ohjaajina toimivat Pakilan Vedon ja sovittujen yhteistyökumppanien valmentajat ja ohjaajat.

Voit ilmoittautua mukaan Mixmoving-ryhmään harjoitusten yhteydessä tai täyttämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.

Mixmoving

– uusi tapa harrastaa

Ilmoittaudu mukaan Mixmoving-ryhmään

Täytä lomake, jos olet kiinnostunut kokeilemaan. Sitova ilmoittautuminen vasta kahden osallistumiskerran jälkeen.

Lisätietoja:

Iira Riihilahti, Mixmoving-ryhmän päävastuullinen vetäjä
p. 040 557 4756
iirariihilahti@hotmail.com

Siiri Palonen, Mixmoving-ryhmän perustajajäsen ja yläkoululainen
p. 044 293 9683
siiri.alliina@gmail.com

Visa Palonen, PaVen puheenjohtaja 
p. 0500 439 657
visa.palonen@pakilanveto.onmicrosoft.com


Mixmoving-harrasteryhmän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.