Valmennus

Pakilan Veto on helsinkiläinen hiihtoseura, joka tarjoaa monipuolista urheilullista toimintaa kaikenikäisille. Otamme seuraamme uusia jäseniä; olet tervetullut kokeilemaan uutta harrastusta johonkin sinulle sopivaan ryhmäämme. Ota yhteyttä ryhmän yhteyshenkilöön, jonka yhteystiedot löydän ryhmän omalta sivulta, sopiaksesi kokeilukerrasta. Nuorimpien ryhmissä ei ole mitään ennakkotasovaatimusta, vaan kaikki lapset ovat tervetulleita liikkumaan kanssamme monipuolisesti ja opettelemaan talvella hiihdon perusteet. 

Pakilan Veto järjestää useita tapahtumia ja kilpailuja. Ne ovat keskeinen osa elinvoimaisen seuran toimintaa niin yhteisöllisyyden kuin varainhankinnan kannalta. Pystymme näin pitämään valmennuspuolen laadukkaana, tarjoamaan lapsille maksutta matalan kynnyksen kilpailuja sekä harrastusmaksut maltillisina. Kullekin ryhmälle on oma valmennusmaksunsa, jonka suuruus löytyy ryhmän sivulta.

Tapahtumat eivät kuitenkaan synny itsestään. Järjestäminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja riittävästi apukäsiä paikan päällä. Siinä urheilijoiden taustajoukot ovat avainasemassa – tapahtumat syntyvät innokkaan seuraväen yhteistyöllä. Tapahtumiin osallistuminen on myös erinomainen tilaisuus hahmottaa seuran toimintaa ja tietenkin oppia paremmin tuntemaan toinen toisiamme. 

Talvikaudella 2023–2024 edellytämme jokaiselta perheeltä kolmeen kilpailuun/ tapahtumaan osallistumista seuratoimijana tai vaihtoehtoisesti toimikuntaan liittymistä tai valmennukseen aktiivisesti osallistumista. Näistä kaikista lisätiedot joukkueenjohtajilta.

Tenavasompa (5-7-vuotiaille, harjoitukset kerran viikossa)

Minisompa (5-7 -vuotiaille, harjoitukset kahdesti viikossa)

Skidisompa (8-10 -vuotiaille)

Junnusompa (10-13 -vuotiaille)

Hopeasompa (13-16 -vuotiaille)

Kultasompa (yli 16-vuotiaille)

Sisusompa (lasten soveltavan liikunnan ryhmä)

Rautasompa (kilpaladuille tähtääville aikuisille)

Finlandiasompa ja Kuntosompa (aikuisille)

Mixmoving 


Valmennusmaksujen perhealennus: kolmannesta toimintaan osallistuvasta lapsesta saa halvimman maksusta -50%