Sisusompa

Sisusompa on Pakilan Vedon soveltavan liikunnan harrasteryhmä lapsille.

Tänä vuonna on ehditty tehdä jo metsäretkiä otsalamppujen kanssa, hiihtää Kivikon hiihtohallissa, pelata pallopelejä, minigolfia ja frisbeegolfia. Lisäksi on yleisurheiltu, suunnistettu ja kokeiltu jopa karting-ajoakin! Talviaikana pyritään hiihtämään ja liikkumaan ulkona, mutta välillä käydään jumppaamassa ja pelaamassa sisäliikuntatiloissa.

Ryhmään ovat tervetulleita erityistä tukea tarvitsevat noin 6-12 vuoden ikäiset lapset, jotka ovat kiinnostuneita liikkumaan ja kokeilemaan eri lajeja koulutettujen vetäjien kanssa. Sisusomman harjoituksiin ja lajikokeiluihin voivat osallistua tarvittaessa myös lasten huoltajat.

Sisusompa kokoontuu normaalisti kerran viikossa, 
useimmiten keskiviikkoisin klo 18.

Ryhmän vastuullisena vetäjänä ja ohjaajana toimii Nelli Korhonen apunaan Pakilan Vedon harrasteliikunnan vastuuvalmentaja Iira Riihilahti sekä hiihtovalmentaja Teemu Weck. Nellillä ja Iiralla on erityislasten kasvatukseen ja liikuntaan soveltuva korkeakoulutus, Nellillä on lisäksi omakohtaista kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta jo pienestä pitäen.

Sisusompa-ryhmän jäseneksi pääsee mukaan maksamalla ryhmän valmennusmaksun ja Pakilan Vedon jäsenmaksun. Voitte tulla ensin tutustumaan ryhmän toimintaan, ja päättää sitten, haluatteko liittyä mukaan.

Kaudella 2021-22 Sisusompa-ryhmän valmennusmaksu on 95 euroa (elo-joulu) sekä 95 euroa kevätkaudella (tammi-touko). 
Pakilan Vedon jäsenmaksu on 55 €/vuosi.

Lisätiedot: Iira Riihilahti p. 040 557 4756, iirariihilahti@hotmail.com.

 

Ensto tukee Sisusomman toimintaa kaudella 2022-23.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.