Junnusompa

Junnusomparyhmä on 11-12 -vuotiaiden hiihtäjien oma treeniryhmä; päälajina maastohiihto. Yhteisharjoituksia ryhmällä on yleensä kolme kertaa viikossa. Ryhmän vakiotreenipäiviä ovat maanantai ja keskiviikko. Viikonloppuisin voidaan pitää myös yhteisiä pidempiä lenkkejä. Lisäksi ryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua säännöllisesti seuran järjestämille leireille.

Talvella ohjelmassa on hiihtoa, hiihtokisoja ja oheistreeninä salitreeniä: ketteryyttä, voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta.
Kesäkaudella oheisharjoitteluna on myös yleisurheilua ja yleisurheilukisoja. Tietysti treenaamme myös rullahiihtoa, sauvajuoksua, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä ikäkauden mukaisesti. Ympäri toimintakauden harjoittelemme motorisia ja liikunnallisia perustaitoja.    
                                                     
Valmentautuminen ja harjoittelu on kilpahiihtoon tähtäävää, mutta mukaan saavat tulla kaikki maastohiihdosta kiinnostuneet lapset ja nuoret. Aiempi hiihtokokemus ei ole välttämätöntä, mutta suotavaa.
Tähtäämme talvella 1-alueen (Lahti & Etelä-Suomi) aluemestaruushiihtoihin:
- sprintti
- pitkät matkat
- normaalimatkat ja viestit
13 vuotta täyttävät lisäksi:
- Hopeasomman loppukilpailu

Junnujen vastuuvalmentajana toimii Nuutti Jääskeläinen.
Kaudella 2023-2024 Junnusomparyhmän valmennusmaksu on 115 euroa syksyltä (elo-joulu) ja 115 euroa keväältä (tammi-kesä).

Lisätietoja
Joukkueenjohtaja
Anna Isokoski
anna.isokoski@gmail.com 

Junnujen treeniohjelma on Nimenhuudossa