Haltiavuoren hiihdot

Pakilan Vedon kilpailukauden toinen kansallinen kilpailu Haltiavuoren hiihdot järjestetään Paloheinässä la 5.3.2022 alkaen klo 11.

Kilpailu käydään perinteisellä hiihtotavalla. Kilpailussa on sarjoja N/M6-sarjasta aina veteraanisarjoihin asti. Kansallisen tason kilpailuun osallistuminen edellyttää voimassa olevaa kilpailulisenssiä tai sarjasta riippuen skipassia.

Kilpailupaikka on pohjois-Helsingissä Kuusmiehentien pohjoispuolella. Virallinen osoite on Pakilantie 124. Paikalle pääsee sekä omalla autolla että HSL:n busseilla 66 ja 560.

Pysäköintialueelle ajetaan vastapäätä Kuusmiehen­tie 58:aa. Tällä ns peltoparkilla on parhaiten tilaa. Kuusmiehentie 66:n kohdalla sijaitseva alue on lähinnä kilpailun stadionaluetta, mutta yleensä täynnä. Kilpailukanslian eteläpuolella on lisäksi maksullinen Paloheinän jäähallin pysäköintialue (1 € / 3 h, seuraavat tunnit 0,5 € / tunti).

Pukuhuoneet ja WC:t. Hiihtostadionilta on lumetettu reitti Paloheinän ulkoilumajalle, joka on tiilirakennus alueen länsilaidalla.  Ulkoilumajalla ovat pukuhuoneet sekä WC-tilat ja kahvio. Ulkoilumaja avautuu klo 09.30. Lisäksi pyydetään huomioimaan, että ulkoilumaja on kaikille avoin ja siellä on voimassa omat koronaan liittyvät ohjeistukset. 

Kilpailukanslia sijaitsee Pakilan Vedon majalla (alempana olevassa kartassa merkittynä "kilpailukanslia")

Kilpailunumerot annetaan kansliasta yksitellen tai pyynnön mukaan majan edustalle. Kilpailu­numero palautetaan heti kilpailusuorituksen jälkeen maalialueen toimitsijalle. Palauttamattamattomista numeroliiveistä lähetämme laskun kilpailijan edustamalle seuralle.

Lähtöpaikka on stadionin itälaidalla. Lähdöt tapahtuvat lähtöportista numero­järjestyksessä yksitellen kolmenkymmenen sekunnin välein. Hiihto­tapa on perinteinen kaikissa sarjoissa. Hiihtotapaa valvotaan reitin varrella. Verryttelyä varten on metsän laitaa seuraava kierros.

Kilpailuradat: Käytössä ovat Paloheinän 0,5 km, 1 km, 1,8 km, 3 km ja 5,3 km:n kilparadat. Matkat on merkitty kilpailukutsuun ja lähtö­listoihin. Lähtö ja maali on merkitty Pakilan Vedon sulkaviirillä. 5,3 km ja sitä lyhyemmät matkat kierretään yhtenä lenkkinä. 8 km kierretään 5,3 + 3 km ja 10 km 2 x 5,3 km.

Keskeyttäminen on ilmoitettava ajanottoon maalin takakautta.

Tulokset tulevat aluksi epäviralliselle tu­lostaululle ajanottokopin läheisyyteen. Tulokset julkaistaan tällä sivulla kilpailun päätyttyä.

Palkintojenjakoa ei pidetä. Palkinnot saa noutaa kilpailukansliasta noin 30 min oman sarjan tulosten valmistumisen jälkeen.

Voimassa olevat koronaan liittyvät ohjeet ja suositukset tiivistetysti:

  • Tule vain terveenä ja oireettomana kilpailupaikalle
  • Suositamme vahvasti kasvomaskin käyttöä kilpailualueella (stadionalue)
  • Ulkoilumajan palvelut, kuten pukuhuoneet, WC:t ja kahvio ovat kaikkien alueella liikkuvien käytössä. Asioidessasi siellä, muista maskin käyttö ja hyvä käsihygienia.
  • Muista turvavälit kaikissa tilanteissa