Sarjamaastot 2024

Sarjamaastot on PaVen jäsentenvälinen maastojuoksukilpailu, jossa on myös avoin kuntosarja. Juoksut järjestetään 6 kertaa vakiomatkoilla Paloheinän puruilla. Sarjassa on yhteensä 6 juoksua, 3 keväällä ja 3 syksyllä. Pienimpien sarjoissa (alle 6v) juostaan noin 400 m ja vanhimmissa sarjoissa kisataan vitosen reitillä, muut siltä väliltä. Edellisvuodesta poiketen myös kevään juoksut pyritään kisaamaan pääosin purureiteillä 1,8 km, 3 km ja "vanha" 5 km. Lyhyimmät 0,4 km:n ja 1 km:n reitit ovat samat kuin viime kaudella.

Kauden päätteeksi kaikki vähintään kolmeen kilpailuun osallistuneet palkitaan. Lopullinen paremmuusjärjestys määräytyy yhteispisteiden perusteella. Ensimmäiseksi yksittäisessä kilpailussa tullut saa 7 pistettä, toinen 5 pistettä, kolmas 4 pistettä, neljäs 3 pistettä, viides 2 pistettä ja loput maaliin tulleista saa 1 pisteen. Jos ei ole osallistunut saa 0 pistettä. Pistelaskussa huomioidaan viisi parasta sijoitusta kuudesta osakilpailusta. Tasapisteissä paremmuuden ratkaisee urheilijoiden keskinäinen paremmuus viidessä parhaassa osakilpailussa.

Sarjamaastot juostaan yhteislähtönä. Lähtö- ja maalialue on Vedon oman majan alueella.

Sarjamaastoihin riittää, kun ilmoittaudutaan kerran kauden aikana. Eli mikäli olet ollut mukana kevään maastoissa, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Kilpailupaikalle saavuttuasi käy tarkastamassa lähtönumerosi tulostaululta ja pyydä se toimitsijoilta tai ota itse. Kilpailunumero palautetaan maaliin saapumisen jälkeen. Huomioithan, että kilpailunumerot saattavat muuttua kauden aikana.

Kilpailut ovat kaikille avoimet. Osallistumismaksu seuran ulkopuolisille yksittäiseen kisaan on 5€ (maksetaan paikanpäällä MobilePaylla tai tasarahalla). Liittymällä seuran jäseneksi pääset kaikkiin kauden sarjamaastoihin ja -hiihtoihin veloituksetta. Jäsenmaksu on 55€/vuosi (perhejäsenyys 125€/vuosi). Nyt hankittu jäsenyys on voimassa 31.5.2025 asti.

Sarjat ja matkat

Sarja1. ,2. ,3., 4., 5. ja 6. Sarjamaastot
M6, N6, Sisusompa400m
M8, N81km
M10, N10, M12, N122km (tai 1,8 km)
M14, N143km
M16, N16, M18, N18, M20, N20, MYL, NYL, M35, N35, M45, N45, M55, N55, M65, N65, M75, N755km
Kuntosarja3 km

Tulokset

Mikäli tuloksissa on mielestänne epäselvyyksiä, lähettäkää viestiä allekirjoittaneelle jari.nieminen@kotiportti.fi . Tarkistamme tilanteen tarvittaessa videoilta (PaVen VAR!).

Tällä sivulla julkaistaan meneillään olevan kauden tulokset. Vanhempia tuloksia pääsee tarkastelemaan tulosarkiston puolella.

Kokonaistilannetaulukossa (alla) on huomioitu kaikki kilpailut. Lopullisissa tuloksissa pitää osallistua vähintään kolmeen kisaan, jotta pääsee palkinnoille.