Nuorten Paloheinähiihdot sunnuntaina 21.1.24

Lähtölistat ja tulokset 

Kiitos hienoista kisoista niin urheilijoille kuin huoltajille! Alla olevasta tiedostosta löydät päivän tulokset! 

Pakilan Veto järjestää kansalliset Nuorten Paloheinähiihdot sunnuntaina 21.1.24 Kilpailu alkaa klo 11 (sarjahiihtojen lähdöt jo klo 10.30)

Kilpailun viralliset tulokset julkaistaan kilpailun päätyttyä.

Ohjeet kilpailijoille ja huoltajille

Reitteihin tutustuminen ja suksien testaus kilpaladuilla tulisi tehdä ennen kilpailujen alkua. Mikäli järjestäjä antaa luvan kisareiteillä veryttelyyn kilpailun aikana, tulee siinä noudattaa erityistä varovaisuutta. Veryttelyyn voi käyttää 1 km:n tasamaan latua tai alueella olevia luonnonlumilatuja.

Pakkasraja on -15 °C kaikissa sarjoissa mitattuna ajanottokopin läheisyydessä. Pakkaslukeman lisäksi huomioidaan tuuli.

Kilpailupaikka on pohjois-Helsingissä Kuusmiehentien pohjoispuolella. Virallinen osoite on Pakilantie 124. Paikalle pääsee sekä omalla autolla että HSL:n busseilla 66 ja 560.

Pysäköintialueelle ajetaan vastapäätä Kuusmiehen­tie 58:aa. Tällä ns peltoparkilla on parhaiten tilaa. Kuusmiehentie 66:n kohdalla sijaitseva alue on lähinnä kilpailun stadionaluetta, mutta yleensä täynnä. Pysäköintialueella on käytettävä pysäköintikiekkoa (4h). Pakilan Vedon majan eteläpuolella on lisäksi maksullinen Paloheinän jäähallin pysäköintialue.

Pukuhuoneet ja WC:t. Paloheinän ulkoilumajalla, joka on tiilitalo alueen länsilaidalla.  Ulkoilumajalla ovat pukuhuoneet sekä WC-tilat ja kahvio.  

Kilpailukanslia sijaitsee ajanottokopin läheisyydessä (HUOM muuttunut paikka).

Kilpailunumerot annetaan kansliasta yksitellen. Kilpailu­numero palautetaan heti kilpailusuorituksen jälkeen maalialueen toimitsijalle. Palauttamattamattomista numeroliiveistä lähetämme 50 € laskun kilpailijan edustamalle seuralle.

Lähtöpaikka on stadionin itälaidalla.  Lähdöt tapahtuvat lähtöportista numero­järjestyksessä yksitellen kolmenkymmenen sekunnin välein. Hiihto­tapa on vapaa kaikissa sarjoissa. 

Kilpailuradat: Käytössä ovat Paloheinän 1 km:n, 2 km:n, 3 km:n ja 5 km:n kilparadat. Matkat on merkitty lähtö­listoihin. Hiihtostadionilla kierretään osoitettu ”hevosenkenkä”. Lähtö ja maali on merkitty Pakilan Vedon sulkaviirillä. Reitin risteyspaikoissa on viitoitus edellä mainituille reiteille. Kaikki matkat pl 8 km ja 10 km hiihdetään yhtenä kierroksena. 8 km hiihdetään 5 km + 3 km ja 10 km 2 x 5 km.

Keskeyttäminen on ilmoitettava ajanottoon maalin takakautta.

Tulokset tulevat aluksi epäviralliselle tu­lostaululle ajanottokopin läheisyyteen. Tulokset julkaistaan tällä sivulla kilpailun päätyttyä.

Palkintojenjako pidetään kilpailukanslian läheisyydessä mahdollisesti kahdessa erässä. Aikataulusta tiedotetaan kuulutuksilla. 6-10 -vuotiaiden sarjoissa palkitaan kaikki. 12-16 -vuotiaiden sarjoissa 5 parasta ja 18-20  -sarjoissa 3 parasta.

Tuomarineuvosto:

TD Kari Turunen
TDA Antti Pelkonen
Kilpailunjohtaja Aarni Laakkonen
Kilpailusihteeri Hannu Keinänen


Aluekartta

Reittikartat