Nuorten Paloheinähiihdot

Lähtölistat ja tulokset

Pakilan Veto järjestää kansalliset Nuorten Paloheinähiihdot su 16.1. Kilpaulu alkaa klo 11.

Ohjeet kilpailijoille ja huoltajille


Kilpailupaikka on pohjois-Helsingissä Kuusmiehentien pohjoispuolella. Virallinen osoite on Pakilantie 124. Paikalle pääsee sekä omalla autolla että HSL:n busseilla 66 ja 560.

Pysäköintialueelle ajetaan vastapäätä Kuusmiehen­tie 58:aa. Tällä ns peltoparkilla on parhaiten tilaa. Kuusmiehentie 66:n kohdalla sijaitseva alue on lähinnä kilpailun stadionaluetta, mutta yleensä täynnä. Kilpailukanslian eteläpuolella on lisäksi maksullinen Paloheinän jäähallin pysäköintialue.

Pukuhuoneet ja WC:t. Hiihtostadionilta on lumettu reitti Paloheinän ulkoilumajalle, joka on tiilitalo alueen länsilaidalla.  Ulkoilumajalla ovat pukuhuoneet sekä WC-tilat ja kahvio. Ulkoilumaja avautuu klo 09.30. Koronarajoitusten vuoksi suihkut ovat pois käytöstä. Lisäksi pyydetään huomioimaan, että ulkoilumaja on kaikille avoin ja siellä on voimassa omat koronaan liittyvät ohjeistukset, kuten maskinkäyttösuositus sisätiloissa. 

Kilpailukanslia sijaitsee Pakilan Vedon majalla (alempana olevassa kartassa merkittynä "kanslia")

Kilpailunumerot annetaan kansliasta yksitellen tai pyynnön mukaan majan edustalle. Kilpailu­numero palautetaan heti kilpailusuorituksen jälkeen maalialueen toimitsijalle. Palauttamattamattomista numeroliiveistä lähetämme laskun kilpailijan edustamalle seuralle.

Lähtöpaikka on stadionin itälaidalla.  Lähdöt tapahtuvat lähtöportista numero­järjestyksessä yksitellen kolmenkymmenen sekunnin välein. Hiihto­tapa on vapaa kaikissa sarjoissa. Verryttelyä varten on metsän laitaa seuraava kierros.

Kilpailuradat: Käytössä ovat yhden ja kahden kilometrin kierrokset.  Matkat on merkitty kilpailukutsuun ja lähtö­listoihin. Hiihtostadionilla kierretään osoitettu ”hevosenkenkä”. Lähtö ja maali on merkitty Pakilan Vedon sulkaviirillä. Kahden kilometrin kierroksessa on kiinteä 1,8 km viitoitus. 3 km matka hiihdetään 2+1 km, 5 km matka 2km+2km+1km, 8 km matka 4 x 2km ja 10 km matka 5 x 2km kierroksina. Mahdolliset muutokset tiedotetaan kenttäkuulutuksella.

Keskeyttäminen on ilmoitettava ajanottoon maalin takakautta.

Tulokset tulevat aluksi epäviralliselle tu­lostaululle ajanottokopin läheisyyteen. Tulokset julkaistaan tällä sivulla kilpailun päätyttyä.

Palkintojenjakoa ei pidetä. Palkinnot voi noutaa tulosten vahvistamisen jälkeen kilpailukansliasta, Pakilan Vedon majan edestä. Aikataulusta tiedotetaan kuulutuksilla. 6-10 -vuotiaiden sarjoissa palkitaan kaikki. 12-16 -vuotiaiden sarjoissa 5 parasta ja 18-20  -sarjoissa 3 parasta.

Voimassa olevat koronaan liittyvät ohjeet ja suositukset tiivistetysti:

  • Tule vain terveenä ja oireettomana kilpailupaikalle
  • Suositamme vahvasti kasvomaskin käyttöä kilpailualueella (stadionalue)
  • Ulkoilumajan palvelut, kuten pukuhuoneet, WC:t ja kahvio ovat kaikkien alueella liikkuvien käytössä. Asioidessasi siellä, muista maskin käyttö ja hyvä käsihygienia.
  • Muista turvavälit kaikissa tilanteissa
  • Kilpailualueella ollaan mahdollisimman lyhyt aika ja poistutaan mahdollisimman nopeasti suorituksen jälkeen
  • Palkintojen jakoa ei ole – palkintojen nouto tapahtuu kilpailukansliasta

Stadionkartta

Reittikartta