Nuorten Paloheinähiihdot 2023

Lähtölistat ja tulokset 

Lähtölistat on julkaistu. Jälki-ilmoittautumisia ei voida ottaa!

Pakilan Veto järjestää kansalliset Nuorten Paloheinähiihdot lauantaina 21.1. Kilpailu alkaa klo 11.

Ohjeet kilpailijoille ja huoltajille

Turvallisuussyistä reitteihin tutustuminen ja suksien testaus kilpaladuilla tulee tehdä ennen kilpailujen alkua. Veryttelyyn voi käyttää 1 km:n tasamaan latua tai alueella olevia luonnonlumilatuja.

Kilpailupaikka on pohjois-Helsingissä Kuusmiehentien pohjoispuolella. Virallinen osoite on Pakilantie 124. Paikalle pääsee sekä omalla autolla että HSL:n busseilla 66 ja 560.

Pysäköintialueelle ajetaan vastapäätä Kuusmiehen­tie 58:aa. Tällä ns peltoparkilla on parhaiten tilaa. Kuusmiehentie 66:n kohdalla sijaitseva alue on lähinnä kilpailun stadionaluetta, mutta yleensä täynnä. Kilpailukanslian eteläpuolella on lisäksi maksullinen Paloheinän jäähallin pysäköintialue.

Pukuhuoneet ja WC:t. Hiihtostadionilta on lumettu reitti Paloheinän ulkoilumajalle, joka on tiilitalo alueen länsilaidalla.  Ulkoilumajalla ovat pukuhuoneet sekä WC-tilat ja kahvio.  

Kilpailukanslia sijaitsee Pakilan Vedon majalla (alempana olevassa kartassa merkittynä "kilpailukanslia")

Kilpailunumerot annetaan kansliasta yksitellen tai pyynnön mukaan majan edustalle. Kilpailu­numero palautetaan heti kilpailusuorituksen jälkeen maalialueen toimitsijalle. Palauttamattamattomista numeroliiveistä lähetämme laskun kilpailijan edustamalle seuralle.

Lähtöpaikka on stadionin itälaidalla.  Lähdöt tapahtuvat lähtöportista numero­järjestyksessä yksitellen kolmenkymmenen sekunnin välein. Hiihto­tapa on perinteinen kaikissa sarjoissa. 

Kilpailuradat: Käytössä ovat yhden ja kahden kilometrin kierrokset.  Matkat on merkitty kilpailukutsuun ja lähtö­listoihin. Hiihtostadionilla kierretään osoitettu ”hevosenkenkä”. Lähtö ja maali on merkitty Pakilan Vedon sulkaviirillä. Kahden kilometrin kierroksessa on kiinteä 1,8 km viitoitus. 3 km matka hiihdetään 2+1 km, 5 km matka 2km+2km+1km, 8 km matka 4 x 2km ja 10 km matka 5 x 2km kierroksina. Mahdolliset muutokset tiedotetaan kenttäkuulutuksella.

Keskeyttäminen on ilmoitettava ajanottoon maalin takakautta.

Tulokset tulevat aluksi epäviralliselle tu­lostaululle ajanottokopin läheisyyteen. Tulokset julkaistaan tällä sivulla kilpailun päätyttyä.

Palkintojenjako pidetään ulkoilumajan edustalla mahdollisesti kahdessa erässä. Aikataulusta tiedotetaan kuulutuksilla. 6-10 -vuotiaiden sarjoissa palkitaan kaikki. 12-16 -vuotiaiden sarjoissa 5 parasta ja 18-20  -sarjoissa 3 parasta.

Tuomarineuvosto:

TD Kari Onninen
TDA Kari Turunen
Kilpailujohtaja Jari Nieminen
Kilpailusihteeri Hannu Hakkarainen


Aluekartta

Reittikartta