Jäsenmaksut


  • jäsenmaksu kaudella 2023-2024 on 55€/vuosi
  • perhejäsenmaksu 125€/vuosi
  • maksuvälineinä käy myös Smartum, Edenren ja ePassi

Jäsenmaksun lisäksi valmennusryhmiin osallistuvien tulee maksaa oman ryhmänsä valmennusmaksu. 

Seura maksaa valmennusmaksun maksaneiden nuorten urheilijoiden hiihtokilpailuosallistumismaksut. Aikuisten ja valmennusryhmiin kuulumattomien osalta seura maksaa hiihtokilpailuosallistumismaksut viesteihin, SM- ja aluemestaruuskilpailuihin sekä kaikkiin seuran itse järjestämiin kisoihin. 

Seuran toimintaa pyöritetään pitkälti vapaaehtoisvoimin. Kilpailut ja tapahtumat ovat keskeinen osa elinvoimaisen seuran toimintaa niin yhteisöllisyyden kuin varainhankinnan kannalta. Pystymme sekä pitämään valmennuspuolen laadukkaana että harrastusmaksut maltillisina, kun seuran talous on kunnossa.

Tapahtumat eivät kuitenkaan synny itsestään eikä seura pyöri ilman vapaaehtoisia. Tapahtumien ja kilpailujen järjestäminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja riittävästi apukäsiä paikan päällä. Siinä urheilijoiden taustajoukot ovat avainasemassa – tapahtumat syntyvät innokkaan seuraväen yhteistyöllä. Tapahtumiin osallistuminen on myös erinomainen tilaisuus hahmottaa seuran toimintaa ja tietenkin oppia paremmin tuntemaan toinen toisiamme.

Seuratoimintaan voit osallistua myös liittymällä mukaan toimikuntaan, jolloin pääset kehittämään seuran toimintaa.