Tenavasompa

Tenavasomparyhmä on 5 –7 -vuotiaiden hiihtäjien uusi treeniryhmä, jonka toiminta käynnistyy 8.1.2024. Treenaamme kerran viikossa Paloheinässä. Talvisin harjoitellaan hiihdon tärkeitä perusvalmiuksia: suksitaitavuutta ja tasapainoa leikinomaisten harjoitusten avulla, välillä ehditään hiihtää hieman pidemmällekin. Keväisin ja syksyisin juostaan sauvoilla ja ilman sekä pelataan ja leikitään lajinomaisia taitoja hauskasti kehittäen. Monipuolistavaa lisää sulanmaanajalle tuo yleisurheilun erilaiset lajiradat.

Tenavasomparyhmään voi liittyä milloin vain, ympäri vuoden. Aiempaa hiihtotaustaa tai osaamista ei tarvitse. Koska ryhmä kokoontuu vain kerran viikossa, se sopii erityisen hyvin myös sellaisille lapsille, joilla on muitakin harrastuksia.

Tenavasomparyhmä kokoontuu maanantaisin klo 18-19. Lisäksi tenavasompalaiset pääsevät osallistumaan kaikkeen seuran yhteiseen toimintaan: yhteisharjoituksiin, sarjahiihtoihin ja kilpailuihin.

Kevätkauden 2024 Tenavasomparyhmän valmennusmaksu on 80 euroa tammi-kesäkuulta. Lisäksi tarvitset seuran jäsenyyden (55 eur) sekä vakuutuksen sisältävän ja kilpailemaan oikeuttavan Hiihtoliiton skipassin (29 eur).

Tenavasompalaisten vastuuvalmentaja on Nea Kontinen.

Lisätietoja:

Joukkueenjohtaja
Sari Hillo
sari.pakilanveto@gmail.com