Sarjamaastojen reitit

Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee PaVen oman majan edustalla. Kevään reitit ovat samat kuin viime kevään reitit, joten aikojen vertailu on mahdollista.

0,5 km (0,4 km) lähtö on PaVen majan lähistöllä. Reitti suuntautuu Pitkäkoskelle päin ja kaartaa vähän ennen kuntoportaita vasempaan kiertäen tömpäreen ja "Kuusi ja Lintu" -kuntolaitteet palaten takaisin majalle.

1 km lähtö on PaVen majan lähistöllä. Reitti suuntautuu Pitkäkoskelle päin ja kääntyy ensimmäisen sillan eli Maijan sillan jälkeen vasempaan kivituhkatielle ja heti uudelleen vasempaan ja jatkaa sillan yli. Mäen päältä käännytään oikealle takaisin majan suuntaan. Loppuosa juostaan samaan reittiä kuin tultiin. Tätä reittiä pidennettiin, koska vanha reitti oli vain 850 m pituinen.

2 km, 3 km ja 5 km lähtö on PaVen majan lähistöllä. Reitti suuntautuu Pitkäkoskelle päin ja kaartaa ensimmäisen sillan alituksen jälkeen loivasti vasempaan täyttömäen purulenkille. 2 km ja 3 km haarautuvat toisen sillan kohdalla siten että 3 km jatkaa täyttömäelle ja 2 km kääntyy vasempaan kivituhkareitille. Parin sadan metrin jälkeen käännytään kolmannelle eli Maijan sillalle ja mäen päältä takaisin kohti majaa. 2 km ja 3 km juostaan yhtenä kierroksena. 5 km:llä juostaan ensin 3 km ja sitten 2 km. Käännöspaikka on latukonehallin kohdilla.