Sarjamaastojen reitit

Lähtö- ja maalipaikka sijaitsee PaVen oman majan edustalla. Syksyn ensimmäiset maastojuoksut kisaillaan lyhennetyillä reiteillä suuntautuen 1,8 km:n ja 3 km:n pururadoille. 0,5 km:n ja 1 km:n reitit ovat samat kuin keväällä. Toisissa maastojuoksuissa palataan pidemmille reiteille. Kolmansissa maastoissa reitit ovat samat kuin keväällä eli suuntautuen täyttömäelle.

0,5 km (0,4 km) lähtö on PaVen majan lähistöllä. Reitti suuntautuu Pitkäkoskelle päin ja kaartaa vähän ennen kuntoportaita vasempaan kiertäen tömpäreen ja "Kuusi ja Lintu" -kuntolaitteet palaten takaisin majalle.

1 km lähtö on PaVen majan lähistöllä. Reitti suuntautuu Pitkäkoskelle päin ja kääntyy ensimmäisen sillan eli Maijan sillan alituksen jälkeen vasempaan kivituhkatielle ja heti uudelleen vasempaan ja jatkaa sillan yli. Mäen päältä käännytään oikealle takaisin majan suuntaan. Loppuosa juostaan samaan reittiä kuin tultiin.

2 km, 3 km ja 5 km lähtö on PaVen majan lähistöllä. Reitti suuntautuu Pitkäkoskelle päin ja kääntyy ensimmäisen sillan eli Maijan sillan alituksen jälkeen loivasti vasempaan pururadalle. 3 km:n reitillä juostaan koko täyttömäen purulenkki, 2 km:n reitillä käännytään toisen sillan kohdalla kivituhkalle vasempaan. 5 km:llä juostaan ensin 3 km ja sitten 2 km:n lenkki. Kaikilla reiteillä ylitetään Maijan silta ja maaliin juostaan sillan jälkeen mäen päältä oikealle.