Kilpailut

Yleisurheilun kolmiottelu
ja pitkät ratajuoksut

Kisaamme syksyisin myös kolmiottelussa ja ratajuoksuissa. Kolmiottelussa lajeina ovat pikajuoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Kilpailupäivät sekä aikataulu löytyvät Nimenhuudosta. Paikkana on tänä vuonna Eläintarhan urheilukenttä. Yleisurheilukilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään kilpailupäivää edeltävänä iltana alla olevan linkin kautta. Saavu paikalla ajoissa, viimeistään puoli tuntia ennen kilpailun alkua.


Pitkien ratajuoksujen sarjat ja matkat:

N/M 6: 400 m

N/M 8: 800 m

N/M 10, 12, 14: 1500 m

N/M 16, 18, 20, yleinen, 35, 45, 55: 3000 m

Kolmiottelun sarjat:

Miehet (M) / Naiset (N) 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, yleinen, 35, 45, 55


Pikajuoksun toimitsijaohjeet

Pituushypyn toimitsijaohjeet

Kuulantyönnön toimitsijaohjeet


Sarjamaastot

Sarjamaastot on PaVen jäsentenvälinen maastojuoksukilpailu. Juoksut järjestetään 6 kertaa vakiomatkoilla Paloheinän puruilla. Sarjassa on yhteensä 6 juoksua, 3 keväällä ja 3 syksyllä. Pienimpien sarjoissa (alle 6v) juostaan noin 300 m ja vanhimmissa sarjoissa kisataan vitosen reitillä, muut siltä väliltä. Matkat ja reitit pidetään samoina, jolloin voit seurata kuntosi kehittymistä kesäkauden mittaan.

Sarjat: Miehet (M) / Naiset (N) 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, yleinen, 35, 45, 55, 65, 75

Ilmoittautuminen

Pisteet ja palkitseminen

Sarjamaastojen yhteistuloksissa huomioidaan kaikkien niiden keräämät pisteet, jotka ovat osallistuneet kolmeen juoksuun. Pisteet lasketaan siten että voitosta saa 7, toisesta sijasta 5 ja seuraavista sijoista 4, 3, 2 ja 1 pistettä. Maksimissaan viiden parhaan sijoituksen pisteet otetaan huomioon loppupisteissä. Tasapisteissä osallistumisten määrä ratkaisee. Kaikki vähintään kolmeen juoksuun osallistuneet palkitaan seuran kesäkauden päätösjuhlassa syksyllä.

Reittikartat

Sarjahiihdot

Sarjahiihdot on seuran oma hiihtokilpailusarja, jossa jokainen voi testata omaa kuntoaan sekä kokea oikean hiihtokilpailun tunnelman. Sarjahiihtoihin saavat osallistua kaikki seuran jäsenet, myöskin hiihtokoululaiset.

Pakilan Veto järjestää talvessa neljät sarjahiihdot, niin että eri hiihtotyylit ja kilpailumuodot ovat edustettuina. Hiihtoja on perinteisellä ja vapaalla tyylillä, väliaika- ja yhteislähtöinä. Matkoja on sprintistä aina kunkin ikäluokan normaaleihin kilpailumatkoihin saakka. Sarjat alkavat alle 6 vuotiaista ja jatkuvat sitten parillisina ikävuosina. Myös aikuisille ja seniori-hiihtäjille on omat sarjansa. Nuorimpien sarjassa normaalimatka on n. 300 m. Kauden päätteeksi kaikki vähintään kahteen sarjahiihtoon osallistuneet palkitaan sarjahiihtopokaalilla.

Ilmoittautuminen

Sarjahiihtoihin ilmoittaudutaan Kilpailukalenteri-sivulla olevan linkin kautta.

Lähtölistat ja tulokset

Lähtölistat ja tulokset julkaistaan Kutsut, ohjeet ja tulokset -sivulla.

Muut, kuin oman seuran hiihtokilpailut

Pakilan Veto maksaa jäsenten osallistumisen kansallisiin ja piirikunnallisiin hiihtokilpailuihin. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää yleensä voimassa olevaa lisenssiä.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan lomakkeella. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään kaksi vuorokautta ennen Hiihtokalenterissa (hiihtokalenteri.fi) olevaa viimeistä ilmoittautumisaikaa.