Kilpailut

Sarjahiihdot

Sarjahiihdot on seuran oma hiihtokilpailusarja, jossa jokainen voi testata omaa kuntoaan sekä kokea oikean hiihtokilpailun tunnelman. Sarjahiihtoihin saavat osallistua kaikki seuran jäsenet, myöskin hiihtokoululaiset.

Pakilan Veto järjestää talvessa neljät sarjahiihdot, niin että eri hiihtotyylit ja kilpailumuodot ovat edustettuina. Hiihtoja on perinteisellä ja vapaalla tyylillä, väliaika- ja yhteislähtöinä. Matkoja on sprintistä aina kunkin ikäluokan normaaleihin kilpailumatkoihin saakka. Sarjat alkavat alle 6 vuotiaista ja jatkuvat sitten parillisina ikävuosina. Myös aikuisille ja seniori-hiihtäjille on omat sarjansa. Nuorimpien sarjassa normaalimatka on n. 300 m. Kauden päätteeksi kaikki vähintään kahteen sarjahiihtoon osallistuneet palkitaan sarjahiihtopokaalilla.

Ilmoittautuminen

Sarjahiihtoihin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä.

I. Sarjahiihtoihin ilmoittautuminen tällä lomakkeella.

Muut, kuin oman seuran hiihtokilpailut

Pakilan Veto maksaa jäsenten osallistumisen kansallisiin ja piirikunnallisiin hiihtokilpailuihin. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää yleensä voimassa olevaa lisenssiä.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan sähköpostitse Jari Niemiselle jari.nieminen@kotiportti.fi. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyvissä ajaoin enen hiihtokalenterissa (hiihtokalenteri.fi) olevaa viimeistä ilmoittautumisaikaa - pari vuorokautta.