Kilpailut

Sarjamaastot

Sarjamaastot on PaVen jäsentenvälinen maastojuoksukilpailu. Juoksut järjestetään 6 kertaa vakiomatkoilla Paloheinän puruilla. Sarjassa on yhteensä 6 juoksua, 3 keväällä ja 3 syksyllä. Pienimpien sarjoissa (alle 6v) juostaan noin 500 m ja vanhimmissa sarjoissa kisataan vitosen reitillä, muut siltä väliltä. Matkat ja reitit pidetään samoina, jolloin voit seurata kuntosi kehittymistä kesäkauden mittaan.

Ilmoittautuminen

Mukaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet. Sarjamaastoihin ilmoittaudutaan kilpailupaikalla 30 min ennen kilpailun alkamista.

Sarjat: Miehet (M) / Naiset (N) 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, yleinen, 35, 45, 55, 65, 75

Pisteet ja palkitseminen

Sarjamaastojen yhteistuloksissa huomioidaan kaikkien niiden keräämät pisteet, jotka ovat osallistuneet kolmeen juoksuun. Pisteet lasketaan siten että voitosta saa 7, toisesta sijasta 5 ja seuraavista sijoista 4, 3, 2 ja 1 pistettä. Maksimissaan viiden parhaan sijoituksen pisteet otetaan huomioon loppupisteissä. Tasapisteissä osallistumisten määrä ratkaisee. Kaikki vähintään kolmeen juoksuun osallistuneet palkitaan seuran kesäkauden päätösjuhlassa syksyllä.

Yleisurheilun kolmiottelu ja pitkät ratajuoksut

Kisaamme syksyisin myös kolmiottelussa ja ratajuoksuissa. Kolmiottelussa lajeina ovat pikajuoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Kilpailupäivät löytyvät Nimenhuudosta. Yleisurheilukilpailuihin ilmoittaudutaan paikan päällä. Saavu paikalla ajoissa, viimeistään puoli tuntia ennen kilpailun alkua, jotta saamme ilmoittautumiset kirjattua ajoissa ennen kilpailujen alkua.

Sarjahiihdot

Sarjahiihdot on seuran oma hiihtokilpailusarja, jossa jokainen voi testata omaa kuntoaan sekä kokea oikean hiihtokilpailun tunnelman. Sarjahiihtoihin saavat osallistua kaikki seuran jäsenet, myöskin hiihtokoululaiset.

Pakilan Veto järjestää talvessa neljät sarjahiihdot, niin että eri hiihtotyylit ja kilpailumuodot ovat edustettuina. Hiihtoja on perinteisellä ja vapaalla tyylillä, väliaika- ja yhteislähtöinä. Matkoja on sprintistä aina kunkin ikäluokan normaaleihin kilpailumatkoihin saakka. Sarjat alkavat alle 6 vuotiaista ja jatkuvat sitten parillisina ikävuosina. Myös aikuisille ja seniori-hiihtäjille on omat sarjansa. Nuorimpien sarjassa normaalimatka on n. 300 m. Kauden päätteeksi kaikki vähintään kahteen sarjahiihtoon osallistuneet palkitaan sarjahiihtopokaalilla.

Ilmoittautuminen

Sarjahiihtoihin ilmoittaudutaan sähköpostitse viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä.

Ilmoittautumiset Jari Niemiselle, sähköpostitse osoitteeseen jari.nieminen@kotiportti.fi. Viestiin tulee osallistujan nimi ja sarja (esim Hilkka Hiihtäjä, N8 tai Seppo Suksija, M6).

Muut, kuin oman seuran hiihtokilpailut

Pakilan Veto maksaa jäsenten osallistumisen kansallisiin ja piirikunnallisiin hiihtokilpailuihin. Kilpailuihin osallistuminen edellyttää yleensä voimassa olevaa lisenssiä.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan sähköpostitse Jari Niemiselle jari.nieminen@kotiportti.fi. Ilmoittautuminen tulee tehdä hyvissä ajaoin enen hiihtokalenterissa (hiihtokalenteri.fi) olevaa viimeistä ilmoittautumisaikaa - pari vuorokautta.