Kuukauden PaVelaiset

Kuukauden PaVelainen

Joulukuu 2022

Haastattelussa kuukauden PaVelainen Teemu, 16v.

Parhaat saavutukset: "Piirikunnallisista ja koulujenvälisistä kisoista lukuisia voittoja ja Aluemestaruuskisoista muutamia podium sijoja tullut"

Kauanko olet ollut mukana PaVessa: "yli 10 vuotta"

Mikä PaVessa on parasta?: "Pyrkimys jatkuvaan ja pitkäaikaiseen kehitykseen niin seuratoiminnassa kuin harjoittelussakin."

Olet Sisusomman valmentaja. Miten päädyit siihen rooliin? "Kun Sisusomman ryhmä alkoi kasvaa, tarvittiin sinne lisävahvistusta ja itsellä sattui olemaan tarvittavaa aikaa ja valmennuskokemusta hommaan, joten liityin mukaan."

Mikä on parasta Sisusommassa? "Lasten aito innostus ja rakkaus kaikkea kohtaan; jokaista asiaa, ihmistä ja harjoitusta lähestytään positiivisesti ja ennakkoluulottomasti."

Mitä Sisusompa on antanut sinulle? "Sisusompa on antanut moniin asioihin uudenlaista perspektiiviä ja kehittänyt minua valmentajana. Tärkein asia on kuitenkin se, että olen saanut ison joukon pikku ystäviä joiden kanssa on mukava viettää keskiviikko illat."

Mitä haluaisit sanoa niille nuorille, jotka haaveilevat lasten ja nuorten ohjaamisesta? "Innokkaille valmentajille on aina kysyntää. Innokkuus ja vastuullisuus on tarpeellinen pätevyys moniin paikkoihin ja vain tekemällä oppii lisää. Esimerkiksi seurakunnat, urheiluseurat ja partiolippukunnat ovat hyviä paikkoja hakea jo nuorena."

Pipari vai joulutorttu? "Molempi parempi."

Teemu on PaVen yksi suosituimmista valmentajista. Hän on täydellä sydämellään mukana Sisusomman valmentamisessa ja se näkyy jokaisella treenikerralla. Teemun kaltaiset valmentajat ovat niitä, jotka tekevät PaVesta PaVen - vähän paremman seuran meille kaikille.


Marraskuu 2022

Haastattelussa kuukauden PaVelainen Eero, 14v.

Parhaat saavutukset: "2021 Hopeasomman normaalimatkalla (p) 11. ja 2022 KLL:n normaalimatkalla (p) 12."

Kauanko olet ollut mukana PaVessa: "6 vuotta"

Mikä PaVessa on parasta?: "Sieltä saa uusia kavereita, valmentajat ovat mukavia ja treenit hyviä. Lisäksi oppii hiihtämään. Treeneissä kaikki otetaan mukaan heti alusta alkaen eikä ketään jätetä yksin."

Tulevan kauden tavoitteet: "Top 10 Hopeasomman normaalimatkalla (p) ja Top 10 KLL:n kilpailuissa."

Lempihiihtomatka ja -tyyli: "Perinteisen tyylin normaalimatka"

Eero on yksi PaVen lupaavista nuorista hiihtäjistä, joka on jokaisen valmentajan unelma. Eero näyttää muille mallia miten eletään seuran arvoja noudattaen ja mitä tarkoittaa "hyväkäytöksinen nuori". Hän on hyvä esikuva meille kaikille.