Ilmoittautuminen

Kilpailujen ajankohdat löydät kilpailukalenterista.

Pakilan Vedon sarjamaastot

Yksi ilmoittautuminen kattaa kaikki kauden sarjamaastot.

Muut kilpailut

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua kansallisiin tai piirikunnallisiin kilpailuihin (koskee valmennusryhmien jäseniä). Kilpailut löytyvät Hiihtoliiton ylläpitämästä hiihtokalenterista. Aikuiset ja muut valmennusryhmiin kuulumattomat ilmoittautuvat ja maksavat seuran ulkopuolisissa kisoissa osallistumismaksunsa pääsääntöisesti itse (pois lukien SM- ja AM-kisat sekä viestit).

Kilpailuihin ilmoittaudutaan alla olevan linkin / lomakkeen kautta viimeistään kaksi vuorokautta ennen hiihtokalenterissa näkyvää määräaikaa. Tämän jälkeen seura ilmoittaa urheilijat kootusti Kilmo -järjestelmän kautta kisoihin ja vahvistaa osallistumisen noin vuorokautta ennen määräaikaa, jonka jälkeen urheilijan nimi näkyy kilpailuun ilmoittautuneiden listalla.

Mikäli ilmoittautuminen myöhästyy edellä mainitusta urheilijan tai huoltajan on varauduttava ilmoittautumaan ja vahvistamaan (maksamaan) urheilija itse Kilmon kautta. Osallistumismaksun voi periä seuralta takaisin jälkikäteen.

Määräajan jälkeen ilmoittaminen eli ns jälki-ilmoittautuminen on mahdollista joihinkin kisoihin. Näissä tapauksissa urheilija tai huoltaja sopii kilpailujen järjestäjän kanssa asiasta suoraan. Seura korvaa jälkikäteen normaalin osallistumismaksun suuruisen summan.

Kilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää voimassaolevaa lisenssiä tai skipassia ja lisenssiasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen kilpailua.

Mikäli ilmoittautumisista herää jotain kysyttävää, ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin:

Jari Nieminen, jari.nieminen@kotiportti.fi, puhelin 040 700 9234