Maakuntaviesti ke 14.2. klo 18

Maakuntaviestit järjestetään iltakilpailuna ke 14.2. Maakuntaviesteissä kilpaillaan kilpasarjassa (A-sarja) ja kuntosarjassa (B-sarja).

Kuusiosuuksisessa A-sarjassa oli joukkueita 11 ja neliosuuksisessa B-sarjassa peräti 47.

Tulokset löydät allaolevasta tiedostosta!

Kilpasarjassa kilpaillaan 6-hengen joukkueella, jonka osallistujat ovat sarjoista N12 (2 km P), M14 (2 km P), NYL (2 km P), M12 (3 km V), N14 (3 km V) ja MYL (3 km V). Kilpasarjan kilpailijoilla on oltava voimassa oleva lisenssi. HUOM: Poikien M12 - ja M14 -osuuksilla kilpailijan voi tarvittaessa korvata vastaavan ikäinen tyttö eli N12 tai N14. Lisäksi täsmennyksenä, että NYL- ja MYL- osuuksille voivat osallistua kaikki 16 -sarjan ja sitä vanhemmat kilpailijat.

Kuntosarjaan voi osallistua millä porukalla tahansa. Hiihdettäviä osuuksia on 4. 2* 2km perinteisellä + 2* 3km vapaalla.

Osallistumismaksu on 80€/joukkue (A-sarja) ja 50€/joukkue (B-sarja). Maksutapoina toimivat MobilePay, käteinen (tasaraha), liikuntasetelit sekä A-sarjassa laskutus.

Alustavan aikataulun mukaan A-sarjan lähtö on klo 18.00. B-sarjan lähtö on heti A-sarjan tulosten vahvistuttua, aikaisintaan klo 19.15.


Ohjeet kilpailijoille ja huoltajille

Reitteihin tutustuminen ja suksien testaus kilpaladuilla tulisi tehdä ennen kilpailujen alkua. Mikäli järjestäjä antaa luvan kisareiteillä veryttelyyn kilpailun aikana, tulee siinä noudattaa erityistä varovaisuutta. Veryttelyyn voi käyttää 1 km:n tasamaan latua tai alueella olevia luonnonlumilatuja.

Pakkasraja on -15 °C kaikissa sarjoissa mitattuna ajanottokopin läheisyydessä. Pakkaslukeman lisäksi huomioidaan tuuli.

Kilpailupaikka on pohjois-Helsingissä Kuusmiehentien pohjoispuolella. Virallinen osoite on Pakilantie 124. Paikalle pääsee sekä omalla autolla että HSL:n busseilla 66 ja 560.

Pysäköintialueelle ajetaan vastapäätä Kuusmiehen­tie 58:aa. Tällä ns peltoparkilla on parhaiten tilaa. Kuusmiehentie 66:n kohdalla sijaitseva alue on lähinnä kilpailun stadionaluetta, mutta yleensä täynnä. Pysäköintialueella on käytettävä pysäköintikiekkoa (4h). Pakilan Vedon majan eteläpuolella on lisäksi maksullinen Paloheinän jäähallin pysäköintialue.

Pukuhuoneet ja WC:t. Paloheinän ulkoilumajalla, joka on tiilitalo alueen länsilaidalla.  Ulkoilumajalla ovat pukuhuoneet sekä WC-tilat ja kahvio.  

Kilpailukanslia sijaitsee ajanottokopin läheisyydessä.

Kilpailunumerot annetaan kansliasta joukkueelle kerrallaan. Kilpailu­numero palautetaan heti kilpailusuorituksen jälkeen maalialueen toimitsijalle. Palauttamattamattomista numeroliiveistä lähetämme 50 € laskun kilpailijan edustamalle seuralle / lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiin.

Lähtöpaikka on stadionin itälaidalla.  

Kilpailuradat: Käytössä ovat Paloheinän 2 km:n ja 3 km:n kilparadat. Matkat on merkitty lähtö­listoihin. Hiihtostadionilla kierretään osoitettu ”hevosenkenkä”. Lähtö ja maali on merkitty Pakilan Vedon sulkaviirillä. Reitin risteyspaikoissa on viitoitus edellä mainituille reiteille. 

Keskeyttäminen on ilmoitettava ajanottoon maalin takakautta.

Tulokset tulevat aluksi epäviralliselle tu­lostaululle ajanottokopin läheisyyteen. Tulokset julkaistaan tällä sivulla kilpailun päätyttyä.

Palkintojenjako pidetään kilpailukanslian läheisyydessä mahdollisesti kahdessa erässä. Aikataulusta tiedotetaan kuulutuksilla. 

Tuomarineuvosto:

TD Lassi Vesalainen
TDA Susanna Nousiainen
Kilpailunjohtaja Jari Nieminen
Kilpailusihteeri