Työtä urheiluseurassa

Pakilan Veto on Helsingin suurin ja voimakkaasti kasvava hiihtoseura, jonka kotipesä on Paloheinässä. Jäseniä meillä on noin 600. Seurassa voi harrastaa hiihtoa niin kilpa- kuin harrastepohjallakin. Toimintamme vahvuuksia ovat vahva yhteisöllisyys ja nuorisotoiminta. Haluamme lisätä maastohiihdon houkuttelevuutta ja harrastusmahdollisuuksia sekä edistää kilpailutoimintaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Pakilan Veto mahdollistaa harrastajana ja kilpailijana kehittymisen turvallisessa, ystävällisessä ja urheilullisessa ilmapiirissä. Olympiakomitea on myöntänyt meille nuorten tähtiseurastatuksen.


Pakilan Vedon toiminta on aiemmin perustunut vahvasti vapaaehtoistoimintaan, mutta seuran kasvaessa olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön palkkatuen seuraavalle kahdelle vuodelle. Haemme osa-aikaista


Seurakoordinaattoria


Seurakoordinaattorina tehtäviisi kuuluu: 

 • Seuran jäsenpalvelun hoitaminen ja kehittäminen. Toivotat jäsenet tervetulleiksi yhteisöömme, hoidat laskutusta ja maksuseurantaa, neuvot ja opastat.
 • Seuraviestintä sekä hiihtokoulujen, leirien, tapahtumien ja muun seuran toiminnan markkinointi. Päivität tietoja nettisivuille ja julkaiset uutisia some-kanavissamme.
 • Yhteisön vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ja seuran tapahtumien organisointi. Olet kehittämässä kilpailutoimintaamme, ideoit ja innostat, kiität ja huomaat ahkeran seuraväen sekä kuuntelet jäsenistön toiveita.    
 • Taloushallintoon, seura-avustusten tekoon ja seuran harjoitteluolosuhteiden ylläpitoon liittyviä tehtäviä.
 • Halutessasi/taustastasi riippuen voit osallistua myös varsinaiseen valmennus- ja ohjaustoimintaan.

                                                                                                                                       Tarjoamme sinulle työn, jossa:

 • Olet tiivis osa yhteisöä, jonka ohjaavina arvoina ovat ystävyys ja urheilullisuus.
 • Työskentelet itsenäisesti, pystyt vaikuttamaan omiin työaikoihisi ja osittain työskentelemään etänä. Toisaalta järjestät työaikaasi joustavasti seuran tarpeiden mukaan.
 • Tukenasi on laaja verkosto eri-ikäisiä ja -taustaisia vapaaehtoisia osaajia, joille seuran kehittäminen on sydämen asia. Olet osa seuran aktiivista johtoryhmää.
 • Sinulla on mahdollisuus oppia ja halutessasi kouluttautua työn ohessa kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme mahdollisuutta esim. ensiapukurssiin, valmennuskoulutukseen tai kokonaiseen sporttimerkonomitutkinnon suorittamiseen.

Työaikasi on 15-20 tuntia viikossa. Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja suuntautumisen perusteella. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässäsi elo-syyskuun aikana.

 

Toivomme sinulta:

 • Kiinnostusta urheilun seuratoiminnan kehittämiseen
 • Erinomaisia kommunikointi- ja viestintätaitoja
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja pitää langat käsissäsi monessa yhtäaikaisessa asiassa.
 • Perustaitoja tietotekniikan osalta (Office-ohjelmat, nettisivujen päivitys, some-palvelut)

 Lisätietoa seurasta www.pakilanveto.fi, www.facebook.com/PakilanVeto. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin eija.weck@pakilanveto.onmicrosoft.com / 050 3595341.

 Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen 17.7.2022 mennessä osoitteeseen: visa.palonen@pakilanveto.onmicrosot.com.