Yritysyhteistyö

Pakilan Veto – Helsingin suurin hiihtoseura

ponnistaa yhteisöllisyydestä ja kasvattaa

urheilulliseen elämätapaan.

Maastohiihto on yksi suomalaisten kansallislajeista, ja se elää parhaillaan uutta nousukautta. Pakilan Veto on Helsingin suurin hiihtoseura, jossa aktiivisia jäseniä on tällä hetkellä yli 250. Pääpainomme on lasten ja nuorten valmennuksessa.

Pakilan Veto on Suomen Hiihtoliiton luokittelema valioseura. Sillä on Suomen Olympiakomitean myöntämä lasten ja nuorten Tähtiseura-status, joka kertoo laadukkaasti ja eettisesti toteutetusta nuorisotyöstämme.

Seuran toimintaa ohjaavat kaksi arvoa: ystävyys ja urheilullisuus. Toiminta on monimuotoista ja tasa-arvoista iästä, sukupuolesta, alkuperästä tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tytöt ja pojat, miehet ja naiset treenaavat useimmiten yhdessä. Harrastusmaksut pyritään pitämään niin alhaisina, etteivät ne muodostu harrastamisen esteeksi. Mukaan ovat kaikki matalalla kynnyksellä tervetulleita, ja viime vuosina seura on ottanut erityistehtäväkseen mm. yläasteikäisten nuorten liikuntaharrastuksen ylläpitämisen sekä harrastemahdollisuuksien lisäämisen erityistukea tarvitseville lapsille. Seuran erityispiirteenä on se, että aikana, jolloin perheiden yhteinen aika tuntuu jatkuvasti kaventuvan, kannustamme siihen, että lapset ja vanhemmat voivat harrastaa mahdollisimman paljon yhdessä, ja järjestämme säännöllisesti harjoituksia, joihin voi osallistua koko perheen voimin. Tavoitteemme on kasvattaa urheilulliseen elämäntapaan yhdessä perheiden kanssa.

Pakilan Veto kokoontuu ja näkyy ulkona, Suomen vilkkaimmassa maastohiihtokeskuksessa Helsingin Paloheinässä, jonka maastohiihto-olosuhteiden kehittämiseen se pyrkii aktiivisesti vaikuttamaan siten, että hiihto-olosuhteet tukisivat niin kunto- kuin kilpaliikkujia.

Tulevaisuuden hiihtotähdet ponnistavat paikallisseuroista, joissa tehdään arvokasta pohjatyötä. Harraste- ja kilpailutoimintaa pyöritetään talkoohengellä, ja avustusten ja yritysten tuki on toiminnallemme elintärkeää. Kiitos, että haluat olla tukemassa toimintaamme.

Kiitos, että kasvatat kanssamme!


Teemme mielellämme yhteistyötä yritysten kanssa, joiden arvomaailmaan lasten, nuorten ja perheiden monimuotoinen urheilun ja harrastamisen tukeminen sopii. Tuletteko kanssamme osaksi suomalaisen maastohiihdon tarinaa?

Haluaisitko järjestää henkilökunnallenne hauskan talvisen liikuntapäivän tai ottaa mittaa työkavereista oikein tosissaan, lappu rinnassa? Tai tukisitko meitä lahjoittamalla palkinnot nuorten hiihtokilpailuihin?

Voimme yhdessä miettiä sopivan tavan tehdä yhteistyötä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

timopetrihamalainen@gmail.com

Esimerkkejä tuotteistamme

Yrityksen omat hiihtokilpailut

-ilmoittautuminen, kisat, ajanotto, tulokset, videointi

-sisältää x kpl somevideopostauksia jaettavaksi


Tekniikkakurssit

-alkeet perinteinen/vapaa

-jatko perinteinen/vapaa


Sponsoripaketti S, M, L

-1000€ / 2000€ / 3000€

-sisältää x kpl somevideopostauksia jaettavaksi

-banderolli/beachflag tapahtumapaikalla

-mainos seuralehdessämme Vedon Viestissä

-logo verkkosivuilla

-mahdollisuus videohaastatteluun 

Liikunnallinen iltapäivä henkilöstölle tai henkilöstönne 
perheille suunnattu talvirieha

-suksipelejä tai hiihtotekniikkaopastusta

-leikkimielinen suksicross-kisailu lapsille ja aikuisille

-suksien voitelua

-kuumaa mehua ja makkaraa