Haemme sinua valmennus-päällikkö/ valmennus-koordinaattori!

 

Pakilan Veto on Helsingin suurin ja voimakkaasti kasvava hiihtoseura, jonka kotipesä on Paloheinässä. Toimintamme vahvuuksia ovat vahva yhteisöllisyys ja nuorisotoiminta. Jäseniä meillä on noin 800. Seurassa voi harrastaa hiihtoa niin kilpa- kuin harrastepohjallakin. Meillä on valmennusryhmiä 5-vuotiaista aikuisiin asti. Seurassamme harjoittelee myös parahiihtäjiä. Hiihtoliiton seuraluokittelussa olimme vuonna 2024 sijalla 4. Haluamme lisätä maastohiihdon houkuttelevuutta ja harrastusmahdollisuuksia sekä edistää kilpailutoimintaa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Pakilan Veto mahdollistaa harrastajana ja kilpailijana kehittymisen turvallisessa, ystävällisessä ja urheilullisessa ilmapiirissä. Olympiakomitea on myöntänyt meille nuorten tähtiseurastatuksen, ja kaudella 2024–25 tulemme hakemaan myös aikuisten tähtiseurastatusta.

Seuran kasvaessa ja toiminnan monipuolistuessa olemme saaneet Urlus-säätiön tuen valmennuskoordinattorin/ valmennuspäällikön palkkaamiseen.

 

Haemme osa-aikaista

Valmennuspäällikköä


Valmennuspäällikkönä

 • Tärkein tehtäväsi on seuran valmennuksen koordinointi ja kehittäminen. Seurassamme toimii tällä hetkellä 10 valmennusryhmää ja n. 30 valmentajaa ja apuvalmentajaa. Osallistut aktiivisesti kaikkien ikäluokkien valmennuksen seurantaan ja seuran valmentajien tukemiseen. Suunnittelet ja järjestät valmentajille yhteisiä koulutuksia. Osallistut itse valmentamiseen.
 • Suunnittelet ja koordinoit seuran yhteisiä valmennusleirejä yhdessä valmentajien kanssa.
 • Teet oppilaitosyhteistyötä Urhea-valmennuksen osalta.
 • Et tee työtäsi yksin, vaan yhteistyössä kokeneiden valmentajien kanssa ja erityisesti nuorempia valmentajia sparraten. Oppiminen tapahtuu aina molempiin suuntiin.
 • Valmennustyö painottuu ilta-aikoihin, joihin valmennusryhmiemme toiminta ajoittuu.                                                                                          

Tarjoamme sinulle työn, jossa:

 • Olet tiivis osa yhteisöä, jonka ohjaavina arvoina ovat ystävyys ja urheilullisuus.
 • Pääset työskentelemään tulevaisuuden huippujen kanssa. Pakilan Vedon menestys nuorissa ikäryhmissä on viime vuosina ollut merkittävää.
 • Tukenasi on laaja verkosto eri-ikäisiä ja -taustaisia vapaaehtoisia osaajia, joille seuran kehittäminen on sydämen asia.
 • Sinulla on mahdollisuus oppia ja halutessasi kouluttautua työn ohessa kiinnostuksesi mukaan.

Työaikasi on noin 12–22 tuntia viikossa. Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja suuntautumisen perusteella. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässäsi elo-syyskuun aikana. Tehtävään valitulta edellytämme lasten ja nuorten kanssa toimimiseen tarkoitetun rikostaustaotteen esittämistä.


Toivomme sinulta:

 • Vahvaa lajiosaamista hiihdosta
 • Laajaa valmennusosaamista eri ikäisten valmennuksen suunnitteluun
 • Erinomaisia kommunikointi-, kuuntelu- ja viestintätaitoja
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja pitää langat käsissäsi monessa yhtäaikaisessa asiassa

Lisätietoa seurasta www.pakilanveto.fi, www.facebook.com/PakilanVeto. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin:

Eija Weck, puheenjohtaja eija.weck@pakilanveto.onmicrosoft.com / 050 3595341 tai

Mikko Matilainen, vastuuvalmentaja mmatilainen@gmail.com / 040 5940004.

 

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen 10.6.2024 mennessä osoitteeseen: eija.weck@pakilanveto.onmicrosoft.com