KALENTERI:

16.08.2018 kello: 18:00
Ratajuoksut
23.08.2018 kello: 18:00
Kolmiottelu
02.12.2018 kello: 12:00
Ensilumen leiri

Paloheinän kahvio
Ilmatieteen laitos

KÔŅĹvijÔŅĹlaskuri

Pakilan Veto järjestää kesällä 2017 kaksi liikunnallista kesäleiriä Paloheinässä. Leirit on suunnattu ala-asteikäisille (7-10-vuotiaille), mutta nuoremmatkin ovat tervetulleita. Luvassa on monipuolisia harjoituksia, erilaista pelailua sekä rentoa yhdessäoloa. Kaikki ohjelma ruokailua lukuun ottamatta järjestetään ulkona. Leirien ohjaajina toimivat Pakilan Vedon Mini- ja Skidisomman valmentajat Ilona Kankaanpää, Sanni Heikkinen, Leevi Väisänen sekä Wille Fagerholm.

Aika ja paikka: Ensimmäinen kesäleiri järjestetään 5.-9. kesäkuuta ja toinen 12.-16. kesäkuuta. Leirit alkavat klo 9 ja päättyvät klo 15. Työkiireiden helpottamiseksi lapsen voi tuoda jo klo 8 ja hakea klo 16 mennessä. Leirien kokoontumispaikka on Paloheinän ulkoilumajalla.

Hinta ja sisältö: Kesäleirit maksavat 120€ / leiri ja hinta sisältää monipuoliset harjoitukset, vakuutuksen sekä lämpimän lounaan. Osallistumisen voi perua kahta viikkoa ennen leirin alkua lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan.

Ohjelma: Leirien ohjelma koostuu erilaisista harjoituksista ja leikeistä. Ohjelma järjestetään pienryhmissä, joissa päästään kokeilemaan mm. rullahiihtoa sekä kickbikeilla ajamista.

Esimerkki päiväohjelmasta, opetus järjestetään pienryhmissä klo 12 - 15.


Varusteet: Kesäleirit järjestetään ulkona, joten mukaan tarvitset liikunnalliset ja säänmukaiset vaatteet. Mahdollisen sateen varalta sadevaatteet on hyvä ottaa aina reppuun mukaan. Kokeilemme leirillä rullahiihtoa, joten hiihtosauvoja, hiihtomonoja sekä pyöräilykypärää tarvitaan. Varusteiden säilytys tapahtuu Paloheinän ulkoilumajan pukuhuoneissa tai lukollisissa kaapeissa.

Ruokailu: Leirimaksu sisältää lämpimän lounaan Paloheinän majalla. Päivä on pitkä, joten omat eväät iltapäiväksi kannattaa ottaa mukaan.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu Pakilan Vedon nettisivuilla.

Molemmille leireille mahtuu kolmekymmentä lasta. Leirit järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kymmenen.

Lisätietoja: sanni.heikkinen2@gmail.com tai wille.fagerholm@gmail.com
Linkki ilmoittautumiseen. Ilmoittautuneet saavat sähköpostilla vahvistuksen ja laskun leiristä. Maksu vahvistaa ilmoittautumisen.