KALENTERI:

04.12.2017 kello: 08:00
Ensilumen leiri
Ensilumen leiri 4.-8.12. Levillä.
18.03.2018 kello: 10:00
Haltiavuoren hiihdot
Vapaa

 


 Paloheinän kahvio
Ilmatieteen laitos

KÔŅĹvijÔŅĹlaskuri

Hiihtokoulut 2017 Paloheinässä

(Vuoden 2017 hiihtokouluryhmät täynnä. Kts alempana vaihtoehtoja)
 

Lasten ja nuorten hiihtokoulu

Pakilan Veto järjestää 12.1.2017 alkean hiihtokolulun 6-12 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lasten hiihtokoulussa keskitytään hiihdon perusvalmiuksien ja välineiden hallintaan leikin ja kisailun avulla. Nuorten hiihtokoulussa pääpaino on eri hiihtotyylien, perinteisen ja vapaan, tekniikoiden opettelussa ja harjoittelussa. Opetus tapahtuu iän ja taitojen mukaan jaetuissa ryhmissä. Niin aloittelijoille, kuin jo hyvät perustaidot omaaville on sopivia harjoitteita tarjolla. Hiihtokoululaiset saavat osallistua myös seuran sarjahiihtoihin, joissa pääsee kokemaan hiihtokilpailun tunnelmaa eri kilpailutavoilla - sprintissä, yhteislähdössä ja väliaikalähdöissä, vapaalla ja perinteisellä tyylillä.


Aika ja paikka: Vuoden 2017 hiihtokoulu starttaa torstaina 12.1.2016 klo 18:00 Paloheinässä. Hiihtokoulu jatkuu tästä eteenpäin tiistaisin ja torstaisin, kaikkiaan 6 kertaa. Jos pakkasta on Paloheinän mittarissa -15 astetta tai enemmän, siirtyy hiihtokoulun oppitunti eteenpäin. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille tiedon mahdollisesta siirrosta sähköpostitse.

Hinta ja sisältö: Lasten hiihtokoulun hinta on 60€ ja se sisältää opetuksen pienryhmissä, välineneuvonnan, mehun, Skipassin (sis. vakuutuksen) sekä seuran jäsenyyden. Seuran jäsenyys oikeuttaa osallistumaan hiihdon ja maastojuoksun sarjakilpailuihin koko kauden 2017 ajan.
Hiihtokoulu maksetaan seuran tillille: FI56 5722 8610 0008 37 Helsingin OP - Viestiin sana "Hiihtokoulu" ja lapsennimi

Ilmoittautumiset: Vuoden 2017 hiihtokoulu on täynnä. Olemme iloisia voidessamme tarjota lapsille liikuntaa, joka tuntuu kiinnostavan helsinkiläisiä vuosi vuodelta enemmän. Hiihtoloman aikana järjestetään Tuiskun Lumilajikoulu (kts. alempana) ja valmennusryhmiimme voi tulla mukaan ympäri vuoden. Hiihtoseuran treeneistä suurin osa on muuta kuin hiihtämistä, nuorimmilla monipuolista ulkona liikkumista ja leikkimistä. Suomen Latu järjestää lisäksi lasten hiihtokouluja talvella 2017.

Lisätietoja: saara.haikola@gmail.com

Aikuisten hiihtokoulu - täynnä
Lasten hiihtokoulun kanssa samaan aikaan järjestetään hiihdonopetusta aikuisille, erityisesti hiihtokoululaisten ja lasten harrastusryhmien vanhemmille. Voit valita joko perinteisen, vapaan tai molempien tyylien kurssit, 60 euroa per tyyli (3 tunnin kertaa per tyyli).  Perinteisen kerrat 12., 17. ja 19.1. Vapaan kerrat 24. ja 26.1. ja 31.1.
Aikuisten hiihtokoulu on täynnä. 

Tuisku Lumilajikoulu
Tuiskun lumilajikoulu koostuu neljästä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, maastohiihdon, mäkihypyn, ampumahiihdon ja suksicrossin maailmassa. Jokaisella kerralla harjoittelemme lasten kanssa taitoja yli lajirajojen ja kehitämme eri ominaisuuksia - laadukkuutta, monipuolisuutta, hauskuutta, yhdessä tekemistä ja turvallisuutta korostaen. Koulu on tarkoitettu 5-12-vuotiaille. Yhteen rymään otetetaan max 10 lasta. Ilmoittautuminen täällä.
Hinta: 35 euroa/lapsi. Lumilajikoulu maksetaan Pakilan Vedon tillille: FI56 5722 8610 0008 37 Helsingin OP - Viestiin sana "Tuiskukoulu" ja lapsen nimi. Eräpäivä 10.2.2017. Eräpäivän jälkeen maksamattomat paikat voidaan antaa mahdollisille varasijoille ilmoittautuneille.”

Ohjeita hiihtokouluun saapuville

 


Hiihtoharrastuksen voi aloittaa ympäri vuoden

Hiihtoharrastuksen voi aloittaa mihin aikaan vuodesta vaan. Hiihdosta, juoksusta ja muusta ulkoliikunnasta kiinnostuneet lapset ja nuoret voivat tulla mukaan seuran toimitaan ympäri vuoden. Valmennussivuilla voit tutustua valmennusryhmiin: Minisompa 5-7v, Skidisompa 8-10v, Junnusompa 10-12v ja Hopeasompa 12-16v. Harjoituksia on ympäri vuoden. Lisätietoja mmatilainen@gmail.com (Mikko Matilainen).

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pienten lasten hiihtokoulut

Yhteistyökumppanimme Suomen Latu järjestää Paloheinässä koko hiihtokauden ajan hiihtokouluja perheen pienimmille. Lisätietoja www.suomenlatu.fi/hiihtopalvelut

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Aikuisten hiihtovalmennus kaudella 2016 - 2017 Paloheinässä

Pakilan Veto järjestää hiihtovalmennusta yksityisille, ryhmille ja yrityksille sopimuksen mukaan Paloheinässä. Tiedustelut Mikko Matilainen (mmatilainen@gmail.com).